Tolong saya

Ibu2 mommy2, nak tanya pasal baju baby je. Saya akan beranak due bulan 2 tahun depan. Saya tak tahu nak beli berapa baju newborn. Ingat nak beli sikit sebab baby cepat besar kan. Korang beli baju newborn banyak ke sikit? Baju lengan pendek 3 pasang untuk siang, baju lengan panjang 3 pasang untuk malam. Agak2 6pasang cukup ke tak? #firsttimemom #pleasehelp #bantusharing #firstbaby #firstmom #ingintahu

23 Các câu trả lời

Saya beli yang cukup untuk seminggu sekali basuh. Tapi ada macam2 saiz. Mostly NB size and 0-3m.

sy beli 2 helai saja newborn. yg lain semua beli yg besar terus mcm 0-3m, 3-6m lebih

semoga bermanfaat☺️