Perlu kata semangat.. tlg baca sampai habis.

Ibu².. memang pregnant 9w perut xnmpk buncit lg ka walau sikit?? Sy pregnant insyaallah anak ke-3.. anak ke-2 dh 7tahun..lupa dh proses pregnancy ni.. bukan apa..dh 4tahun sy ada penyakit kerisauan melampau 😢 tambah pulak tahun lepas sy gugur masa 13w.. masa 12w tu saya keluar lendir campur darah,p scan dktr bgtau xda heart beat baby dh..dh stop masa 9w😢.. yg tu saya dh redha.. Skrg sy pregnant 9w..masa 7w dh ada heart beat,pstu dktr cakap scan lg skali masa 10w nanti.. sy jadi risau sgt²..perut pun xrasa keras² buncit sikit pun..mcm x pregnant jaa.. saya nk tanya ibu² smua mmg perut xnmpk perubahan walau sikit pun ka masa usia 9w ni??? Risauu😭😭

1 Trả lời

ya 9w janin besar butir beras..tak nampak sgt. sy pun dh masuk 14-15w baru nmpk sikit2.