No heartbeat

Ada spotting dr awal pregnant lg..msa 7week pegi scan nmpk heart beat..on duphaston..pstu ade spotting lg,9week dh xde heart beat..sis redha je..ade sesape ade pengalaman boleh share ape sy akn lalui utk proses kluar janin ni..tq..#pleasehelp #bantusharing #firstbaby

1 Trả lời

sis mcm saya..9 week dye jatuh sndiri...saya sakit perut mcm kita sakit kna senggugut tu..lepas tu jatuh habis.masa tu saya dekat klinik...nk scan..nk tgok knape bleeding...last2 jatuh semua depn doc...doc scan mmg dh gugur habis

2y trước

Sy xprnah sakit segugut..tp prnh bersalin ank first mnggal dlm perut msa 30w..ni kira 2nd pregnancy..tp dh gugur awl..pape pn tq sharee..