Krim Gatal² apa yg sesuai utk baby??

Ibu² mau tanya pendapat krim apa sesuai utk baby 7bln? Kalau kena gigit nyamuk mesti terus bengkak. Lama pula tu mau surut bengkak nya. Klau dah surut jd kesan hitam.

Krim Gatal² apa yg sesuai utk baby??
2 Các câu trả lời

kenapa ayat mirai ni mcm scammer. adakah anda scammer mirai? sis pwincezana, anak saya mcm ni jugak, saya guna krim vegesorb. boleh beli dkt farmasi. pengasuh & ramai lg recommend losyen allano drpd amway. tpi sy tak beli lg, sbb boikot. 😂. setakat ni try vegesorb tu okay alhamdulillah. cuma kesan hitam tu tetap ada lah. bolehlah sis nk try mana2 mengikut kesesuaian baby sis