1st time kena BUASIR

Salam mummy².siapa ada pengalaman kena BUASIR time pregnant?agak² lepas bersalin boleh hilang tak bengkak tu?ubat & krim apa yang sesuai untuk surut kan bengkak tu??

3 Các câu trả lời

ubat yang doc bg tu sis makan je. tp nnt kalo nak meneran baby pun dia akan keluar balik buasir tu 🥲🥲

11mo trước

doc x bagi ubt mkn.just ubt sapu je.last² sy letak ubt gamat je.lega sikit

Waalaikumsalam.. Sy kena sebelum bersalin sampai bby dah masuk 11 bulan. Belum sembuh2 lagi. Huhu.

6mo trước

dah hilang dah sis.elok lepas bersalin terus hilang.anak pun da masuk 5 bln.

Saya pun sama

11mo trước

sakit kan.da membengkak & terkeluar da.seksa rasa dgn pregnant lagi.doc bagi ubat utk masuk dlm bontot harap² sblm due surut la bengkak ni 😩😩