ASSALAMUALAIKUM

ibu² masa pregnant minum susu apa ya ? bole share tak ? #firstbaby #1stimemom

13 Các câu trả lời

Suami buatkan n bagi saya susu kambing wildan (shoppe) dan jus mamariam (facebook). Dari awal pregnant sampai nak due sy minum. Pastu saya nak2 due minum air kelapa. Alhmdulillah baby ta kuning langsung. Syukur 😚

saya freshmilk je sis,sebab perut taktahan dengan kandungan lactosa ( gula) yang tinggi dalam produk tenusu,mudah ciritbirit kalau terminum 😅

3y trước

Sama laa. Cirit. Last mkn pil obical kalsium je. Pakar pemakanan sy kata amik fullcream.

susu hl plain je kalau sy.. susu tepung xblh msok tekak terlampau mnis

susu kambing n anmum materna

Anmum Materna

Enfamama😃

salic goat

frisomum

enfamama

susu HL