cream muka.

Hi ibu2 kalau masa hamil ni boleh ke pakai cream or make up

14 Các câu trả lời

Kalu make untuk memutih tu xpyh la pakai tp kalau untuk hlg uv tu boleh pkai time keluar,dop kt umh xpyh pakai la kita xth kn effect bby cmne...sy pakai safi tp time keluar nga somi br pkai,ya la nk bg nmpk seri kang nmpk cm myt hidup plak..😁

Sy pula lpas pregnant penjagaan muka mmg out.. pencuci muka pun sy x pkai. Klau nak makeup just pkai lipstik dan buat kening ja. Klau nak pakai fondation dn bedak muka rasa rimas kulit muka.

5y trước

😄 sy pun syukur xda masalah kulit muka wktu skrg ni walaupun cuci muka guna air dan lap guna kain bersih ja utk buka kotoran2 d muka.. klau nak kluar rmh sy paling wajib pkai lipstik sbb nak hilangkan pucat kat muka.. hb low.. bibir pun pucat.

Haha sye lg.. skrg malas beno nk make up, klau nk jln jauh2 atau ke majlis ape2 bru make up.. g mkn, bwk ank g taman ke mmg pkai moisturizer je.. huhu 🤭🤭

Bagi saya boleh je. Depends on product awak guna. Saya guna loreal. Oke je baby keluar. Tak ada apa2. Maybe yg high mercury boleh beri kesan kepada baby.

Sy pakai sis.. sebab kulit mula sy mulai kering sejak akhir2 ni.. saya guna ATOMY CREAM.. time malam sebelum tidur.. x melekit dan berpeluh.. best ja..

Boleh, but better cari yang organic. Hubs kite terus tak bagi pakai but if ade event pakai jugak sikit 🤭

Boleh. Dari anak first. Saya pakai organic make up utk maintain my face dari sembab

5y trước

Puan blh Cuba yg starter kit punya. Tahan hampir 2 - 3 bulan juga

Sy dulu pakai safi rania gold tp bila pregnant stop pakai

Oh ye ke...tq info nya.... ..masa ni saya pakai Safi balqis

5y trước

Ok..tq 😊

boleh je.. klu boleh ambik yg xde chemical..