Tulang vagina meletup??

Ibu2 hebat, ada tak pernah rasa bila duduk/baring di bawah/lantai bila bangun/beralih posisi baring dari mengiring sblah kanan ke kiri, sahaja bunyi prup(meletup) di sekitar bahagian tulang vagina tu..bila batuk mesti terkucil, dah meletup tu fuh sakit gak tu...huhu normal ke tu ibu2 ? #seriusnanya

1 Trả lời

Allahu ngeri... Tanya doktor lah. Amalkan juga senaman kegel utk kuatkan otot pelvic, so tak terkucil