Nak masuk 26weeks

Salam semua. Sye dah nak masuk 26weeks. Nak tanya normal ke eh rasa sakit di bhgian tulang miss v tu bila nak jalan??? Tambah pulak pinggang sakit yg teramat bila nak bngun duduk,baring n gerak kiri kanan.kdg tepakse gerak slow2 ,ada masa bila baring mengiring ke kanan nak ubah mengiring ke kiri bederup derap bunyi tulang.. ada time malam smpai ke subuh baby non stop begerak ,kdg bila dia mengeras tu mmg sakit .normal ke ye??? #firstbaby #firstmom

5 Các câu trả lời

sy pun skrg 26weeks 4day , sakit tulang miss v tu kdg mcm kena rejatan. bila brjalan dia rasa mcm tertarik ke bawah. pinggang jgn ckp la, sy selalu sakit sebelah kanan. mmg gerak slow². sy bru scan kmrin lalu, doc ckp baby sy besar dri umur. sbb sy kuat makan manis 😅 pttla berat semacam ja perut ni.

1y trước

Btul btul. Hahaha dah makin tk lrt n mkin sakit2 dah. Aduii😂

sama macam saya sis. kdg tgh jalan tiba2 dia mengeras, pinggang mmg sakit nak tido pun tk selesa😵‍💫

1y trước

Btul tu sis. Kalau dah mengiring ke kanan, nak ubah ke kiri tu ya allah sakit dia tak terkata la. Bila gerak tulang bederup derap bunyi .

sama sis mcm sye , sye 28 minggu skrg sakit bila nk grk atau bngun , kadang sampai jalan slow²

1y trước

Btul tu.kdg nak bngun dri katil tu allahu... tepakse husb tlg papah

saya pun dah start sakit celah kelengkang tp belah kiri jee . 28w nurse ckp baby dah kebwh

1y trước

Ha ah btul sis. Sye pun sakit belah kiri. Aritu 24weeks sye buat details scan ,baby dah pusing ke bawah.

normal

1y trước

Ok tksh ye 😊