gripe water

Hi ibu2 gripe water tu elok ke bagi baby 3bulan minum ? Tkdr ape2 effect ke

3 Các câu trả lời

meyh saya ajar awk. klu baby sembelit atau kembung la. panas kan bawang putih (kupas dulu) lps tu bakar atas api, lps tu ambik minyak masak then ramas² dgn bawang putih dibakar and minyak masak. sampi kt perut blkng bdn bahagian perut bawah betis and tapak kaki, buat benda ni sehari 2 kali. pagi n malam insyallah ok. klu dh ok tk perlu buat lagi, kawal najis dia if dh normal tkyh dh.

Jangan.. Baby kecik lagi.. Bawah 6m Jangan bagi makan /minum apa2 selain susu.. Kalau kembung, carik alternatif lain untuk legakan

jangan bagi