Bersama selepas bersalin?

Hi ibu2 dlm ni. Maaf kalau soklan agak pelik. Tp saya cuma nak tahu. Saya bru 2 bulan lebih bersalin. Luka jahitan dh sembuh tp masih risau nak bersama suami. Ni pon membuang masih mengepit x berani nak cangkung. Nak tahu bil ibu2 berani bersAma suami untuk pertama kali selepas bersalin ? 😅

3 Các câu trả lời

sy lepas 4bulan bru berani brsama, suami tiap2 hari tlg cucikan luka jahitan kat bwah tu, dia pun x smpai hati nak brsama sbb tgk kesan jahit kan..haha

sy dlu lepas 100 hari berpantang..tp sy brsalin czer.. 😅✌

100 hari lah mommy.