Prgnent ank baru 6bulan

Hello ibu2 di sini... Ada ka ibu2 di sini yg mengandung awal.. Ank baru 6 bulan tapi dah prgnent... Kena marah ka oleh nerst atw doktor klau pi cek up.. Buka buku... Risau juga.. Saya khwin 5 tahun baru dpt ank and then alhamdulillah subur pula baby first saya baru 6bulan saya dah mengandung...

1 Trả lời

Depends dgn nurse kat KK tu,tp ipar sy ok jer. Sorg lahir Januari 2020,sorg lg bln Nov 2020. Rezeki tu sis.

4y trước

wah dalam 1 tahun 2 kali beranak...