Hanya nak tnya..

Ibu² dekat luar sana pernah tak bila lepas je kencing..terasa sakit di bahagian ari² terasa Mcm nk datng sengugut..nak kata contraction nak bersalin tak ada plk turun tanda-tanda tapi sakit mcm sengugut tu ada datang..saya dah 37minggu3hari.

2 Các câu trả lời

nak bersalin x septtnya kena tunggu turun tanda .. kdng ada yg x da tanda kejut2 contraction .. ada yg kejut2 ketuban pecah .. ada yg kejut2 lendir+darah .. 37w dah mmg standby dah nak keluar tu .. kalau lepas kencing skit , kena inform doc .. nanti dorg check mcm mana tkut tiba2 ada bukaan walau x da tanda blh jadi gak ..

2y trước

bukan apa sbb tak ada tanda turun lagi..risau pergi hospital, doc dkt hospital plk suruh balik balik..belom lagi ni..sbb baharu semlm balik dari hospital..🤭😁

Sebaiknya mommy pergi jumpa doc. Sebab saya pun tak pasti kenapa mommy boleh sakit. Masing² punya pengalaman berbeza