Baby jaundice

Hi,ibu2 boleh share tak cre nk turunkan kuning..sbb bby da 21 hari kuning still naik turun

17 Các câu trả lời

sentiasa breastfeed baby. waktu dia minum susu kejutkan. jangan bagi dia tidur lama sangat. biasa baby jaundice ni dia kuat tidur. jadi mmg kena kejutkan and bagi susu

sya dah pernah bgini..sy beli produk Fefet Sireh dan Kuning bayi pun menurun..dan skrg sya mnjual fefet sireh..sbb kesan yg teramat² ketara..🥰🥰😄

nak turun kuning kerap bagi baby minum susu.@ susu ibu.makin kerap dia buang air kecil dan besar makin cepat lh turun masalah kuning.

Hi mommy. Setiap 2 jam kena susukan bayi. Bayi kena jaundice ni memang kuat tidur so kena kejutkan juga.

Bf bby setiap 1jm.. mummy mnum air kotak kundur

Try bagi mandi aik teh boh or aik sunquick

kerap bf