Susu formula

Ibu2 boleh share jenama susu fm yg sesuai utk newborn tak? Ya sy tahu susu ibu yg trbaik sy plan nk bf dan fm (ada sebab Tertentu) jgn kecam ya 😅 ank ptama sy fully bf . Yg kedua ni tpksa cmpur. Thanks

8 Các câu trả lời

enfalac ok.. utk cepat turun kn kuning baby saya campur bf+fm😅 mnum enfalac lancar je berak n kencing.. taik pun ok, berat pun cantik

klau nk naik berat badan , try S26 .. tpi kne try and error lah.. klau x sesuai tukar susu lain pulak.

ken try n error. Sy pernah pakai Anmum & frisolac tk serasi utk bby, Try s26 SMA baru baby serasi

Saya guna s26. Tapi susu baby ni kena try n error. Kena cari yg sesuai dengan baby

Ank sy Dr lahir smpai 4 bln ni minum lactogen.. Sis kna try n error

Karihome

Similac!

similac