Susu bayi..

Ibu2 boleh recommend susu untuk usus bayi yg senang kembung harga rahmah b40.

3 Các câu trả lời

baby susu fm ni sis kne try n error sendiri. sbb kdg kami suggest tp xserasi dgn baby sis. tp mybe sis blh try brand yg harga b40 ni :- dutch baby dugro soy dugro lactogen

klu brand susu hrga rahmah ade 3 je.. dutch baby, lactogen, dupro.. yg lain tu, hrga keras sikit..