Rebonding rambut ada ank bayi umur 2 bulan

Hi ibu2. Boleh kah rebonding rambut jika ada anak kecil umur 2 bulan ? #ingintahu #seriusnanya #seriusnanya #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

You kena pump keluar buat stok utk beberapa hari simpan dlm peti sejuk. Lepas rebonding, pump keluar dan buang (Pump and dump) atau you sendiri guna utk mandi. Jgn menyusu baby utk beberapa hari lepas rebonding. Saya tak menyusu baby 2 hari, saya pump keluar dan buang. Bg baby stok yg pump keluar sebelum rebonding. Lepas 2 hari, sambung menyusu mcm biasa. Kalau you byk stok, boleh pump keluar dan buang utk lebih lama lagi

awak menyusu badan anak ke?