Susu di wad baby

Ibu2. Boleh bagi jawapan. Baby saya kena tahan wad baby. Susu badan perah mmg tak keluar. Jadi adakah baby saya di wad itu dibagi minum susu tepung oleh nurse? Atau saya kena sediakan susu tepung tu? Tolong ibu2. Kesian pula kalau baby tak dibagi susu

3 Các câu trả lời

hospital ada susu khas dorang yg siap dibancuh..tapi kalau parents bagi susu perah atau formula sendiri pon boleh..anak saya dulu, guna susu khas hospital, bila dapat perah susu, sy terus soh suami anta, nanti hospital akan bagi anak kita susu yg kita perah tu..kalau anak saya, susu yg kita perah tu, dia letak serbuk mcm untuk naikkan berat badan dia..ada kat hospital selayang dalam NICU dia ada khas punya..

bb akan d beri susu formula wak..jgn isau..dieorang xkn biar bb lapar

Biasanya di hsptl nurse akn bg susu pd bby in case susu bdn ibu tiada