Blackmores

Hi ibu2.. blackmores ni sptutnya kna mkn 2kali sehari pla.. slama ni sy xtau sy amik sebiji sekali je dlm shari 😭😭 dah sbulan lbih mkn mcm tu.. ok ke klau mkn sbiji je shari, ada affect kt baby tak?.. sape prnh mkn vit ni

Blackmores
2 Các câu trả lời

Doktor ada cakap pape tak masa antenatal checkup awak? Kalau semua okay masa checkup tu, InshaAllah takde pape. Apa2 ubat/supplement/vitamin consult doktor ya.

1t trước

Ye sis, baby smua okey msa checkup.. ubat ni msa sy bru ambl ade bwak jmpa dr sya.. cumanya dah sbulan lbih bru tau nk kne amik 2 kali shari plak😅 terus ovrthinking risau baby tak ckup nutrisi..