Sunat

Ibu2 ayah2. Sunatkan baby boy umur berapa ye..

3 Các câu trả lời

Yang si adik masa 3 bulan lebih, tapi yang abang dah nak masuk 3 tahun, belum sunat lagi. Dah terlewat sebab si abang lasak sangat, susah nak jaga kalau sunat umur sekarang ni.

Anak sy sunat masa nk masuk darjah 1.. Suami xbg sunat masa baby sebab nak bagi anak merasa pengalaman berkhatan..

4y trước

Huhuhu ye jugak ye sis... kalo baby dia x kan ingat yg dia bersunat. Susah ke sis jaga budak bersunat? N brp lama luka tu sembuh?

umur 10-12tahun