Assalam ibu2

ibu2 ade pengalaman tak tengah pregnant kena covid-19 ? ibu2 amalkan makan apa ya ?

1 Trả lời

wslm. saya makan dan minum mcm2, air kelapa, air lemon rendam dgn bunga cengkih, vitamin c, hero kiddo, nutriferon shaklee. semua dgn harapan dpt kuatkan imuniti, biiznillah. yg penting utk supplement tu makan dgn kadar yg dibenarkan dan diperlukan. jgn overdose pula takut jd masalah lain.

2y trước

air kelapa boleh eak . hehhee sy tkot nak mnum sbb mnum air mineral je smp 8liter . nutriferon boleh ambil semasa hamil ke ? nak cube laaa ☺️ tp ni da elok skit cume ade kahak lagi dekat tekak hehee .. tq sis for advice 😘