Pilihan terakhir

Ibu2 ada x mkn yg ni..ok x hb ibu2.. Lepas tu yg klinik kk bg nk kena mkn jugak x#firstbaby #bantusharing #1stimemom

Pilihan terakhir
26 Các câu trả lời

saya makan ni okay. takde muntah2 macam time makan zincofer. HB pun naik cantik. Sekarang dah atas 11 dah

sy mkn yg nie ok,hb xprnah drop..klu dh mkn yg iberet nie xprlu dh mkn yg kt klinik bgi...

sy mkn ni alhamdulillah ok . sbb sy xsesuai ubt yg kk bg . ahmdulillah Hb 13ke atas je mkn iberet ni .

Lepas mkn pil ni, dlm stgh jam mesti perut sy sakit... Hb pun atas pagar je... Mybe x serasi kot...

kk bagi mkn zincofer bila hb kurang. masa mula buka buku pink kk bg obimin. senang lagi mkn zincofer.

4y trước

sama laa..sbb hb rendah skit je..suh mkn zincofer..2 mggu mkn, smggu muntah..mula2 bg mkn obimin

makan salah satu darinya. jangan makan dua2. better tanye nurse or doktor terlebih dahulu.

Saya dulu pregnant makan ni 2 biji dgn iron tablet 1 biji... Hb sya okay semasa pregnant

Saya dari kndungan 4bulan dah kena bagi mkn ini..smpai skrg dh msuk 6bulan..hb ok je..

Sy xserasi dengan ubat yg kk kasi & mkn iberet ni.. Nk mkn pun ada cara dia..

sy 1st tri obimim pluZ...2nd zincofer... now 3rd tri tgh consumw iberet...