lebihan jari pada bayi

Hi ibu2 , ada tk ibu2 yg ank ada lebihan jari lebih? Boleh kongsi pengalaman. Buat pembedahan buang atau biar je.

4 Các câu trả lời

klau x menjejaskan kesihatan sebaiknya jgn buang sis.. takut nti ada masalah lain..tgok keadaan bayi dan tanya pendapat doktor pakar..

Kawan Skolah Saya Ada Sorang Macam Anak Sis.. Tak Menjejaskan Pape Pon .. Istimewa Kurniaan Allah 😍

Betul tu. Kalau x menjejaskan kesihatan better biar kan Je. Anugerah Tuhan tu

Biar je...sy ada kwan 1kg yg anak nya bgni..x menjejaskan apa2 pun