Tarikh jangkaan bersalin

Hi ibu², ada tk dlm ni yg sama trikh due kita.. hri ptama, bulan last period 11/5/19.. due 15/2/2020

Tarikh jangkaan bersalin
22 Các câu trả lời

Sy 17/2 semuga ibu² sume dipermudahkan.. tapi skrg 35weeks pun da mmg sukar nk tido 😭😭😭😭😭😭 malam² baby kuat sgt kick begolek sana sini.. n mengeras. Nk jalan brdiri lama lama pun da xleh sgt..sbb sakit bawah perut menyengat gitu 🤣😂

5y trước

Kdg sy pn mcm tu sis.. Cume time tido mmg die suke tido la nk dkt sbuh bru die gerak2 smpai nk trkncing hihi

Ikut lmp 17/02. Ikut edd buku pink 20/02 hehe Tapi next week kena jumpa pakar utk dapatkan tarikh bersalin

Sy 12/02/20.. Moga dpermudah kan utk kita semua mlahirkn zuriat yg comel anugerah Allah..

4y trước

aamiin

Sa 14/2 semoga dipermudahkn segalanya urusan Amen..

sama dengan tarikh lahir saya🥰

Yg ini post tahun lps ni

sama 😁😁😁

Saya 14/2/2020 hehehe

Semoga dipermudahkan

sy 11.02 sis hehe