cara mudahkn bersalin

Hi ibu2 , ada tips tak nk mudah bersalin normal sblm 39 week? Sblm ni saya czer , klini doc bg peluang utk bersalin normal sblm 39 week, klau x d tnda n blom bersalin jgk Doc bg date 39 week tu utk czer. Klau boleh saya nk cuba normal. Minta ibu2 bg tip utk mudah kn bersalin sblm 39 week?

26 Các câu trả lời

sy pon 39 minggu...pon blom besalin time 37minggu ada tanda" sakit jk ..tp sampai sekarang blom besalin

3y trước

sama lh kita sis ..ada rsa risau lah pula ..

Sy pn 39weeks tanda xde lagi perut kerap mengeras je selalu jga berjalan tapi tu la baby xnak kluar lagi due date 11/11/22 semoga Allah permudahkan kita semua brsalin normal aamiin

Sye dlu kerap kn berjalan n mandi... Ada kot dlm 1 hari 4 ke 5 kali mandi...

saya dah 38week 3hari tapi belum lagi bersalin sakit tu dh ada hehe doa saya semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin nanti Aamiinn🤲🏻🤲🏻♥️♥️

Alhamdulillah sy 39 weeks 2 day dah selamat bersalin secara emergency cezer pkul 4.30 ptg kmrin sbb bby dh lemas dlm prut.. Alhamdulillah first mom..

2y trước

Alhamdulillah tahniah awak dua2 selamat . Sy lon menghitung hari je lg ni . Dah 39w . First mom jugak . Takut rasanya

sama sy pon sis skrg 35minggu berat bayi 3.1 nnt msk minggu 37 berat bayi naik lgi byk mgkin czer dctr ckp...sy nk normal...stresss

sya dah 39week hari ke 5 tapi Sya bulm lagi bersalin rasa sakit perut ada tapi tanda tanda nya bulm ada lagi

2y trước

sama macam saya... x tanda lagi nak bersalin

assalamualaikum semua...Ada Tak yang pernah batuk selsema Masa nak melahirkan...Saya dah 39 week..21/9 ni due...

2y trước

Sis dah bersalin kan? Semua okay? Saya pun 39w batuk selsema juga.

sy pn dah 39 week xada tnda2 lg Klau xbersalin jgk sblm selasa nie sy kn chzer sbb doc ckp big baby

2y trước

hi sis..sis dh bersalin ke.normal ke czer

Sya sdh 40eek hari ke 5 tapi bulm lagi bersalin....