cara mudahkn bersalin

Hi ibu2 , ada tips tak nk mudah bersalin normal sblm 39 week? Sblm ni saya czer , klini doc bg peluang utk bersalin normal sblm 39 week, klau x d tnda n blom bersalin jgk Doc bg date 39 week tu utk czer. Klau boleh saya nk cuba normal. Minta ibu2 bg tip utk mudah kn bersalin sblm 39 week?

26 Các câu trả lời

Lepastu awak cmna ? Sbb kes saya pun sama.. nk tau jugak perkembangan

mkn nenas,mkn mkanan pedas,kerap brsama suami,mkn kurma

10mo trước

Makn pedas pon slh satu ke ? Sy dah mkn pedas ni sakit perut dah . Nk kne g hospital ke ?

sy pun dh 39w , blum besalin lgi tpi perut kerap mengeras

saya Ada sudh tanda2 skit pinggang Dan keputih kelur

byakkan jalan,squat,

Sy pon 39w 1 hari