Mitten Dan booties

Ibu2 ada pkaikan Mitten Dan booties utk baby x?? Kalau pkai berapa lama? #seriusnanya #firstmom

22 Các câu trả lời

Anak saya start masuk 2 bulan dah kurg pakai, saya pakaikan time malam je, risau baby kalau sejuk

Lps hbs pantang dah x guna mitten.. Booties atau stokin pakai time tido dan cuaca sejuk..

Pakaikan waktu pantang je selama 42 hari, lepas tu x pakai dah.. Kalau sejuk, selimutkan je..

hi...saya pakai kan masa dlm pantang shj...habis tempoh pantang 44 hari .sy xpakai kan dah .

bby lepas seminggu sy ajar on off je time perlu je pakai , lepas pantang terus tk pakai

mitten pkai sat ja dlm sebulan. pastu xpkai dh. booties pkai mlm2 tme tdo tpk kaki sjk.

pakai sebulan macam tu je mitten. kalau stokin tu pkai lama 3bulan mcm tu

as for me sebulan je pakai. lepas tu xbg dah.

ada doc cakap, mitten 2m je booties 6m

mitten tkpakai lgsg. stokin je