Vitamin ibu mengandung

Ibu² ada ambil apa² vitamin tak ye? kegunaannya? Sy on off demam, makan kurang rasa kurang vitamin la. 😢#firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

Sy makan vitamin yg kk bg. Obimin dgn iron tablet jgak. Plus, tambah an vitamin c flavettes utk pregnancy. Sbb tk blh makan buah atau sayuran yg ada vit c. Ni pun saranan doc.

4y trước

oh.. okk sis.

sy mkn suplemen yg kk bg je (obimin & iron tblet ).. pastu bykkan mkn buah & sayur2...Alhamdulillah..spnjg prgnant xpenah lg dmm atau sembelit.

4y trước

tq sharing... buah sayur makan juga tp xde la tiap hari. tiba2 demam itu hari itu rasa mcm kuranh vit. tp skrg alhamdulillah semua baik dh 36minggu. tunggu hari je lg 😊