Tolong suggest ubat ruam baby

Hi ibu. Tolong suggest ubat ruam utk baby. Ruam dekat punggung lma sangat dah. Bawa jumpa doktor bg cream pn xok. Antara cream yg sy dh guna selain klinik bg ialah sudocream, pureen, calamine cream.

24 Các câu trả lời

Pergi kk minta cream hydro 1%. Guna wipes tissue ke? Tukar pampers berapa kali sehari?

Kalau sy tkr pampes.xpkai wipe tisu n pakai bedak bby cinta by zhulian elok sgt

Kalau dkt pnggung sudocream pling okay sbb dia kalis air.. Ezzera dah try?

Sy pakai herbal blend shaklee sis utk 2 org anak sy..stkt ni berkesan..

try stop guna wet tissue tak pun tukar pampers jenis lain.

Drapolene alhamdulillah anak sy pakai okay. Puan boleh ikhtiar

Bepanthen dan Dropolene yang saya guna untuk baby saya..

sy guno sudocream memang ok tuk ruam...

cuba sis try dropoline ada kat farmasi colour pink

4y trước

Aah saya pakai ni dari anak baby sampai skg serasi dgn dia

sudocream..plingbok bg sy