Flat nipple

Ibu.. Saya ada flat nipple.. Sedih laa tengok baby struggle nak latch.. Boleh tolong suggest tak nipple shield apa yg sesuai utk flat nipple.. 😭😭😭

2 Các câu trả lời

Cuba try nipple puller.. dekat shoppe ada.. lama2 nipple akan timbul.. kalau nk pki nipple shield, kena ukur betul2 nipple kita. Baru tahu yg mana sesuai.. lg 1 sy rasa susa. Sbb kdg2 benda tu xmelekat. Bila anak hisap..selalu tertanggal..

bila flat nipple kena cari nipple puller. ada banyak lactation counselor yg ajar camne nak ajar baby latch. youtube pun ada