squat?

Hi ibu.. ? saja nak bgtau.. Saya dah 39w4d..3rd pregnancy.. Smlm sy buat squat 50set.. ? ttiba hari ne dr pagi perut mengeras ja sampai skg.. Agaknya boleh la ne kan.. Tggu selang 3min baru gerak gi hsptal.. ? ok ba kan moms?? #jangankecamsaya?

1 Trả lời

Ok tu sis. Sy dlu nurse nasihat jg suruh squat kalau mau beranak cpt😂

5y trước

Ya sis normal.. Sempat tgk jam.. Masa baru sampai hospital tu around 4.30pm..branak 4.43pm..cptnya masa berlalu masa tu.. Mmg x sedar.. 😅😅 masuk bilik penilaian pun x sedar dah.. 😆😆