Siapa ada masalah sama . ?

Hi ibu. Nak tanya siapa pernah ada masalah macam saya. Saya sekarang 22week pregnant. Anak no 2 . Anak 1st 1tahun 1bulan . Berat 10kg . Saya sekarang sakit sangat² tulang belakang . Kadang bila menunduk nk bangun macam nk tersekat nafas . Baring pun macam nak tersekat nafas . Biasa kita baring kita boleh rest badan . Tapi saya x . Saya baring saya kena tahan badan saya kalau x saya macam xleh bernafas . Kena sentiasa tegakkan badan. Agak2 kenapa ya?

1 Trả lời

Mungkin sis kena jumpa doctor untuk penjelasan yang lebih baik