ibu mengandung

ibu mengandung mmg sakit badan ke

5 Các câu trả lời

Kalau saya waktu 1st trimester kerap cramp kaki bawah peha tu, pernah sekali sampai 2 minggu cramp bawah peha tu memang bedrest je saya, nak bangun dari baring pun boleh menangis 🥺 lepastu masuk 2nd trimester cramp kaki dah hilang, tapi sakit tulang punggung pulak 🥺 sakit tu sampaikan saya nak duduk pun tak boleh 🥺amik masa satu bulan baru okay, ni dah 3rd trimester Alhamdulillah rasa sakit badan yang bearable saja 💕 ini experience saya yeee hehe badan orang lain mungkin lain lain 💕

Bergantung pada orang sis. Macam saya macam-macam pengalaman dah sakit gigi, Sakit kepala, Kaki bengkak, Kerap kencing, Tapi alhamdulillah nanti semua akan beransur pulih sekarang 3rd Thermister kerap kencing saja. 🤣

Sebahagiannya rasa begitu bergantung pada tahap kesihatan, hormon, gaya hidup dan pemakanan.

Ye awak

yes