Mandi malam

Ibu mengandung boleh mandi malam tak ? Bahaya ke ? Or ade pantang larang ?

27 Các câu trả lời

Saya pon time pregnant dulu mertua tak bagi katanya takut baby jadi besar. Tapi saya mandi je malam2 Sbb panas.

mandi je xde kesan ap2 pon.. klu dh rse bahang panas bdn. fmily sy klu pntg larang yg merepek2 x ikot 😁.

Takda bahaya pun kalau mandi malam ni. So far sy kerap jugak mandi malam. Alhamdulillah takda apa-apa.

Mandi je. Tapi lepas tu lap2 sampai kering. Jgn la duduk bawah aircond ke apa. Nanti bersin2 pulak.

mak n mil larang..tp sungguh panas x blh bawa bincang..mandi jak..tawakal sbb pnas x blh tdur..

Ikutkn org tua² ckp xbley mndy mlm..tp sy slalu jgk mndy...pnas sngt jd xbley tdo😅

Mak dgn mak mentua sya tak suru mandi mlm..suami pun..sya mndi sekitar jm6-jm7pm jer..

Sy pun byk org pesan.. Jgn mandi malam, nnt kembar air.. Sy pun x tahu, betul ke x? Hehe...

4y trước

Betul tue.. sy memg xmndi mlm.. dr ank first lg.. mak sy memg xbg.. mse mengandong sy ikt je la ckp org tua.. hehehhe.. suami pn bsing..

xde pantang larang..sy mandi je tgh2 malam pun..nk tdo x blh panas2 peluh..hehe..

Boleh je mandi.. Takde masalah pun.. Segar badan nak tidur..