ibu megandung dan menyusukan anak

Ibu mengandung anak ke 2, tetapi masih menyusukan anak pertama( umur 2 tahun ).. ada kesan sampingan tak dengan baby dalam kandungan?

2 Các câu trả lời

Sy mase prgnant anak no 2, anak no 1 masih bf wlpon umur dia nk masuk 3 tahun.. Alhamdulilah mmg xade effect ape2... Tanya doc pon doc kate xade ape2 kecuali kalau awak ade sakit perut mcm sengugut mse bf anak tu ye bahaya..

sy tgok hello doctor , katanya tkde effect pape ponnn . Cuba sis tgok balik kt utube ye