minyak angin cap kapak

ibu mana yang jadikan benda alah ni sebagai kawan yang ikut kehulu kehilir ketika mengandung?

minyak angin cap kapak
32 Các câu trả lời

Maaf kan saya bertegur ye... Kalau bole elak kan minyak angin yg mengandungi camphor... Bole wat convulsions... Xelok utk mummy and baby.... Saya bagitau saje ikot xnak ikot terpulang.... Im a pharmacist by the way... Mst ade yg ckap dari dulu pakai xjadi pape pn.. Idup je lagi....

Dlu sblm mengandung minyk nie sntiasa dgn sya.. tp bla dah mgndung suka dgn minyak kayu putih.. suka sgt hidu..😊

sye dh masuk 6 bln preggy still angkut benda ni ke mne2 nk hbs dh sebotol besar...huhuhu... alahan x hbs lgi

Saya.. Tak boleh kalau takde minyak angin.. Lagi² semester pertama ni banyak betol angin dalam badan..

Ada org kata tak elok pakai sb boleh jdkan anak cacat.terus sy tak guna.😔😔

Sy dri star 2bulan smpai la skrg 5bulan selalu bwe ker hulu ke hilir

Sama lah kita. Selalu pening kepala.. So ubat ni la jdi peneman

Sya bwa mnyak kyu putih. Sdap bau. Mmg stiasa bekal dlm beg 🙊

Sblm ngandung bff ni ubt ni skarang xblh nk dkt dhg🤪

Dulu benci gila minyak ni. Sekarang bergantung sangat 😂