Due date 4/12 tapi allow post date 10/12

Ibu kena scam 🤣 mindset ni dh redho pegi pac ingtkan kena induce sebab dokter kk scan baby 3.9kg , air ketuban pun drop tinggai 7. Sekali cek kt pac, berat bby just 3.4 cmtu ketuban pun 9. So dokter allow discharge and postdate smpai 10/12 . Ya allah anak ibuuu 😂dh la takda tanda² nk bersalin langsung. Cek bukaan pun trtutup lagi 😂 betul² syok dia dlm peyuttt. Tolong laaa bagi tips yg betul² berkesan untuk bukaan and cepat kan bersalin 🥹ada geng overdue tak sini ?

1 Trả lời

sama Ng sy.. due 4/12 .. tapi belum beranak lagi.. checkup kk dapat lagi extra Hari so jadi 10/12.. hahahaha baby syiok lagi kat dlm😂 sy cek 3.5kg..