8week perut xnmpak, normal ke?

hi ibu ii semua normal ke klau dh 8week perut xnmpak mcm perut biasa je? p rsa mual kuat pda waktu pagi kelapa pening kuat tido klau mlm ssh nk tdo normal ke ibu ii semua

2 Các câu trả lời

normal je perut xnmpak sbb awal lagi..sy pun mcm ni juga xnmpak sgt🤣 jiran kata x Nmpak besar..dia bru 4bulan dah Nmpak mcm 7bulan...ikut dari badan mumy nya juga..☺️

saya 9weeks dah nampak macam buncit kat bahagian bawah perut 😅

2y trước

saya pon buncit bawah perut. before ni mmg perut flat je. tak tahu nak sedih ke happy sebab baru 9 weeks haha. tapi syukur :)