Ibu II sy nk tnye normal ke klau 32 week sesak pernafasan xboleh brjln kuat sgt #bbyfirst

Susah utk tdo

2 Các câu trả lời

Normal tu mommy, saya pun macam tu masa pregnant. Macam saya, saya alami bila saya berdiri kejap je untuk start solat, rasa sesak nafas sangat, jadi cepat2 saya duduk tarik nafas. Bila dah okay, baru saya berdiri semula. untuk lebih selamat, mommy cuba tanya pendapat doktor. Semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Aamiin 🤲🏻

normal