susu formula

hi ibu ii, bole suggestkan susu ape yg ok & mesra poket. sy dh try byk susu lepas wean off ni tapi semua tak serasi dgn anak .. duth lady 123 (berkahak) , fernleaf full cream ( sembelit) , dugro 1-3 (cirit-birit) .. macam mana ya ?

3 Các câu trả lời

Usia anak? Dah cuba susu kotak full cream?

8mo trước

Sekarang ni dah cuba bagi lagi? Tips nak kenalkan makanan atau minuman dengan anak ialah keep offering and don't give up. Anak reject sekali, 2 kali, 3 kali and so on, jangan terus cop anak tak nak. Kalau hari ni anak reject, it's okay. Cuba lagi esok. Kalau esok anak reject, it's okay. Cuba lagi, cuba lagi dan cuba lagi. Saya tak pasti nak suggest susu apa yang okay dan mesra poket untuk awak. Saranan saya awak pergi bahagian susu untuk baby/toddler, awak pilih paket yang paling kecil sekali dan bersesuaian dengan bajet awak. All the best mommy 🌹

anak umur berapa ya??

8mo trước

aah tau ada bgi sebelum ni tapi dia taknak

ank umo brpa

8mo trước

1thn 2 bln