minuman kurus

hello ibu ibu.. baby saya 2 bulan, saya bagi susu fm+bf.. nak tanya boleh ke saya minum minuman kurus macam fitztox.. effect ke pada baby?

5 Các câu trả lời

Hello mummies, anak sy 2 bulan 3 minggu. Dia jenis sgt kuat berpeluh tapi dia berkahak terutamanya pada waktu malam. Kami nak on aircond Sbb dia berpeluh basah Tapi Bila on aircond kahak pula banyak. Boleh tlg bagi suggestions tak? 🙏

bf moms perlukan banyak zat2 dan nutrient yang penting utk diri sendiri & baby. minuman kurus kebanyakkan nya ada laxatives yg buat kita membuang banyak. sebaiknya jgn minum takut mendatangkan kesan buruk dengan bayi nanti.

6mo trước

baik terima kasihj 😊

effect kt baby la sis. cth lps sis minum , mesti sis akn berak byk. nnti baby sis pon akn mcm tu jgk. sbb sy pon mcm tu, ada mkn ubat sembelit, baby pon akn follow membuang byk mcm sy.

saya pon teringin cam awak tapi kena elakkan minuman utk membuang tu semua sebab kita bf baby. takut effect kat dia sekali

klu bf, apa yg kita mkn minum sedikit sebanyak blh salur ke bby. btulkn if slh.