Baju dekat Labour Room

Ibu ibu yang ada pengalaman melahirkan. Saya ada soalan. Saya due bulan 9. Sekarang tengah prepare bag untuk hospital. Saya nak tanya. Saya takde beli baju berbutang or seluar. Saya beli jenis romper dengan jumper sebab saya memang tak suka butang. Bagi saya leceh (tolong jangan kecam 😂) Saya beli jenis yang zip. Senang. Pakai sarung zip. Settle. Jadi kalau nak readykan baju keluar LR tu, agak agak misi/nurse bising tak bila baju takde butang? Baju jenis zip?

1 Trả lời

Takpun😂 saya first tu bagi romper je . Nurse bising kalau baju kecik sangat ( sebab baby saya keluar tembam😂). Takperlu bawak barut baby sebab nanti takguna pun

3mo trước

Sis @Hanaa, romper tu yang seluarnya pendek tu kan? Jumper yang seluarnya panjang. Kan?