Folic asid

Hi ibu ibu . . Sy nak bertanya kalau sy rancang nak second baby perlu ke makan folic asid ..ke x perlu ye?? First mommy . . Tolong explain kn tq ibu ibu ❤️ #bantusharing #firstbaby #firstmom #ingintahu

3 Các câu trả lời

Perlu makan puan... sbb berdasarkan pembacaan saya... folic asid sangat penting utk pertumbuhan dan perkembangan bayi dalam rahim.

1y trước

alright thanks sis . . sy continue makan☺️

Klaw tk merncg nak ada baby pn blh aje mkn, kiranya mcm vit tambahan lah untuk bdn 😁

1y trước

ooo fhm ..thanks sis🥰

Ye perlu makan