Baby kick help mummy

Ibu ibu semua mmg normal ke kalau kita tidur atau baring mesti baby saya aktif menendang tapi bila saya bangun jalan jalan atau buat kerja ke tak rasa pun baby kick saya baru masuk 28weeks 9 hari.kadang risau jugak memang macam tu ke ?

6 Các câu trả lời

Sangat normal sis. Bila sis bergerak, baby dalam perut tu dia rasa macam kena ayun so dia akan diam/tidur dan boleh jadi juga semasa sis berjalan-jalan, baby ada je bergerak/tendang dalam perut tapi sis tak perasan sangat sebab tgh fokus berjalan atau buat benda lain time tu. Soalan sis buat saya tersenyum dan rindu perasaan time pregnant. Sekarang baby dah 3 bulan 10 hari dah. 🙂 Enjoy your pregnancy journey sis ❤️

normal sis, time kita baring² tu laa dia nk berhuhuhaha 🤭 Sy kdg nk ✅ bby gerak pun terpaksa baring² dulu 😅

normal,saya pun cmtu.kita nk duduk2 rileks baring time tu la dia kick😂 MCM baby sy siang ptg mlm aktif smcm,

🤣🤣🤣sebabtu la salah satu alat tidur bayi adalah ayunan

Normal je tu.

Normal sis.