baby kick

assalamualaikum ibu ibu semua , saya baru start kena kira baby kick. saya nk tanya sy perasan baby sy aktif menendang di waktu malam . . normal ka semua ? . klw waktu malam je dia tendang kuat . .kalau waktu siang dia tendang tapi tak banyak . . walaupun kiraan baby kick tu cukup 10 tendangan tapi sy nk tanya normal ka baby aktif waktu malam . .ada tak ibu3 semua yg macam saya ? . sy harap ada yg sudi balas . terima kasih

2 Các câu trả lời

Bg sy normal je. Baby sy pn pagi pstu mlm aktif. Tghari ke ptg biasa2 je. Kdg2 kena tepuk2 perut sikit nk bg dia gerak sbb nk ckupkn 10 gerakan.

4y trước

kira sama la mcm sye . sye pun first pregnt selalu ptg malam je dia aktif . lagi2 nak tido lagi dia aktif . mcm pgi or tgh hari dia mcm kurang gerak. sye pun risau plus kdg kofius juga . sbb nurse ckp kalau mcm nie kata nya tak normal la .

Saya pun sama. Siang dia kurang gerak. Susah nak cukup 10x. Kalau cukup pun, saya just rasa gerakkan yg lembut je.

4y trước

Sama la sis..sy pun mcmtu..