susu

ibu ibu semua minum susu apa ye spanjang mengandung ? sy baru 20w tp xtahu nk minum susu apa

62 Các câu trả lời

Apa2 susu pun boleh janji susu. Cuma susu khas ibu mengandung lebih tinggi kandungan zinc, folic Acid, b12 dan kalsium. Baik utk pertumbuhan bayi. Saya minum similac mom masa usia kandungan start 10 minggu. Sblm ni minum susu kotak jew

Saya hari minum susu Dutch Lady Full Cream blend dgn kurma, madu, gajus.. Alhamdulilah pekembangan baby baik dan saya berpuasa macam biasa hari2 sangat2 membantu..

trimester pertama n kedua sy xminum susu sbb loya... saya makan pil kalsium sebelum tido. trimester ke3 br bole minum susu... saya minum susu kambing wildan

Anmum materna + similac mom + kalsium tablet. Tablet tu sy ambik hari2 2x sehari. Susu sejari sekali 2 je tu pn kadang x ambik sbb dah x lalu 😩

Saya minum susu enfamama coklat.. Susu HL + ducth lady + marigold.. Ikut dan beli ja semua.. Ada low fat, full cream.. Semua saya minum 😅

Saya awal2 minum shaklee esp..tapi bila mco ni..logistik untuk shaklee problem..sy tukar kepada anmum materna..alhamdulilah..rasa sedap.

4y trước

Alhamdulilah..baby membesar ikut jadual..

Xkesah pon susu kotak ke susu ape sbnyer janji minum susu. Sy boleh telan susu hl je yg lain tgok je pon rasa nk muntah😂

saya minum susu anmum sebab dari mula pregnant berat tak naik. dah 5 bulan baru saya start minum anmum dan berat naik 😊

Saya minum anmum materna. Nak minum friso pun blh doc kata. Makan yogurt pun bagus. Drink low fat milk.

Frisomum gold 😍 sedap & tak manis. Saya minum alhamdulillah hb dari 11.6 naik 12.7 ☺️