SCAN 2D

Aslmkm mommy3 sy nk tnye btul kw xblh scan bnyk kli?? Frst scan ari tuu kt swsta time kndungn 4week sbb nk konfemkn sy preggy pstu dr kt sne sruh sy dtg repeat scan lgi time kndungn 6weekk....tpi ibu sy bgthu xelok scan bnyk kli tkut effct ape3 kt bby.... #anakfrst# #xdepnglmnlgi#

2 Các câu trả lời

kalau sy suka dpt scan selalu,so tau bby ok tau tak,sehat atau tak...bg sy scan bby takde pape n tak memudaratkan,yang tak bgusnya kalau xray mmg bahaya untuk bby...sis jgn risau doc lebih tahu kalau scan tue membahayakn doc takkn scan slalu...

Sy scan skli 7w kat kk, scan masa 13w kt swasta, scan 18 kt kk, scan 24 w + detail scan kt swasta..nt 28w scan kt kk..xslh pn scan byk kli tp jgn la tiap mnggu..