tanda nk besalin

Ibu ibu sekalian boleh kongsi tak cm mne rs nk bsalin ..sebb sy da nunggu hr je nie tp blom ad rs pape ..cuma bby kerap mengerass je skrng...#firstbaby

2 Các câu trả lời

kerap mngeras tu dh xlmbat sis...bg sy contraction masa tgu bukaan tu sakit jgk la.. tpi bila nk bersalin dh xsakit sgt sbb doc bg sy ubat tahan sakit. apa2 pun semoga sis selamt besalin.. selawat zikir byk2... insyaAllah xda pape tu... jgn stress.. enjoy the moment..

Contraction setiap 5 minit.. macam senggugut.. tapi lagi sakit.. pastu akan krluar darah or air ketuban