Penat Berterusan Ketika Hamil?

Ibu-ibu sayang! Kadangkala agak sukar untuk ibu hamil membuat kerja rumah kerana tidak berdaya akibat terlalu cepat penat. Tapi, anda perlu rujuk doktor tau! Kenapa rujuk doktor? Baca di sini: https://my.theasianparent.com/cepat-penat/web-view

5 Các câu trả lời

Sejak dua menjak ni kerap mengantuk & dah rehat banyak pun still macam tak cukup tidur. Hari ni check up, HB low 🥴

alhamdulillah...mngndg kli ni agk penat..pening kpala..tp sy xde anaemia

kdg ii lhh..alhmdulilh ok dh😌🙂

kdg2 merasainya

👍👍