Detak Jantung N Nadi ibu

Hi ibu ibu saya nak tanya korang pernah tak ada pengalaman jantung n nadi ibu laju ? sekarang saya tengah warded 3 hari sebab masalah ni .. bende ni normal atau ada cara untuk baik selain minum air banyakk .. #firstmom #thirdtrimester

6 Các câu trả lời

baru ni saya warded sebab tu jugak tp saya positif covid so doc kata maybe sbb covid jd cmtu.. lps habis tempoh kuarantin pun mcm tak berapa okay jalan sikit je mengah.. bnde ni tak normal sbb saya ada tnye doc apa effect dkt baby, doc kata jantung baby pun boleh jd laju bila jantung ibu laju n then baby jadi stress dkt dlm perut

i pernah masa tu kena warded sebab nak beranak. nurse doc mai check kata nadi laju. masuk ayaq, still laju. check pulak guna mesin apa nama dia entah, keluaq result everything okay. lepas bersalin dah okay

Saya pun macam tu. Setiap kali checkup kat kk nurse kata heart rate tinggi sampai kena warded semalaman. Tapi test dkt rumah okay jer. Tapi sampai skrg kena followup dkt hospital.

Tak normal sis

x normal mcmtu

x normal..